Spring Rolls

2 Aiki Chicken Noodles verpakking
1 verpakking rice paper rolls
2 grote wortels, julienne gesneden
1 komkommer, julienne gesneden
1/2 kleine rode kool
1 rode paprika, in reepjes
5 stengels lente-ui, fijngesneden
6 el munt, fijngehakt
6 el koriander, fijngehakt
1 el sesamzaadjes
1 el sesamolie

Dipsaus
100 gr pindakaas
2 el sojasaus
2 el rijstwijnazijn
2 el honing
2 teentjes knoflook
2 el water
1 limoen, het sap

  1. Bereid de Aïki noodles volgens de instructies op de verpakking. Meng met de sesamolie, zet opzij en laat afkoelen.

  2. Voeg alle ingrediënten voor de dipsaus toe aan een hoge maatbeter en mix tot een gladde saus.

  3. Meng de lente-ui met de munt en koriander in een kom en zet opzij.

  4. Doe wat lauwwarm water in een grote kom en dompel hier vervolgens een rijstvel in. Leg het rijstvel op een bakmat of bakpapier om kleven te voorkomen.

  5. Leg vervolgens wat noodles, wortel, komkommer, rode kool, rode paprika, het lente-ui mengsel en sesamzaad op het rijstvel. Rol de spring rolls tot slot op, snijd doormidden en plaats op een bord samen met de dipsaus.

  6. Werk tot slot af met extra verse kruiden, pinda’s en sesamzaad.